VÍZALATTI SZÍNTERÁPIA
Vízalatti színterápia

A beépített LED-es színterápiás világítás különleges légkört teremt és elősegíti a relaxációs folyamatot. Fedezze fel ezt a sugárzó vízalatti világot! A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek. A színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Az orvostudomány fejlődése során több alkalommal kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére.

Ezeket az eredményeket napjainkban széles körben alkalmazzuk. A mylineSpa színterápiás világítás négy különböző színű fényre épül: zöldre, sárgára, kékre és vörösre.

Medencéink vezérlőegysége folyamatosan, lassú színáttűnéssel váltogatja ezeket az alapszíneket, vagy egy gombnyomással kiválaszthatjuk a hangulatunknak legmegfelelőbbet.

AKRIL ÉS MEGERŐSÍTÉS

 

LUCITE® AKRIL MICROBAN® FELÜLETKEZELÉSSEL

A Lucite® Sanitary Ware volt az első akril lemez gyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® felületkezeléssel biztonságosan, és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen. A medence teljes élettartamáig kitart, és nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

A gyártási idő csökkentésere és a végtermék minőségének javítására a világ-színvonalú ABB robotokat használjuk. A robotvezérelt rendszer a manuális megmunkálást sebességben és pontosságban is sokszorosan felülmúlja. A három rétegben felhordott három komponensű poliuretán habnak köszönhetően a termékek fizikai és mechanikai tulajdonságai egyaránt kiválóak.

 

A POLIURETÁN HABERŐSÍTÉSSEL KÉSZÜLT JAKUZZIK ELŐNYEI:

  •  Kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét, így a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üdítő masszázshoz.
  • Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen – a víz fűtése nélkül  – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg.
  •   Vásárlásával támogatjuk a környezetvédelmet, hiszen a PU feldolgozásnál – az üvegszálas technológiával szemben – nem keletkeznek ártalmas kipárolgások és az így készült termék lebomlási periódusa is rövidebb.
  •   Minden Európai Uniós szabványnak megfelel.
Akril és megerösítés
SZÍNEK

MEDENCESZÍN

A Lucite® világszerte ismert és elismert márka a minőségi akril termékek körében. A medencetest a piacvezető Lucite® akrilból antibakteriális Microban® felületkezeléssel készül.


Az innovációnak és Know-hownak köszönhetően az öntött akril színtechnológia és felszíni megmunkálás fejlődésével a Lucite® kifejlesztette a Sterling Silver és a Pearl White színt a legmodernebb jakuzzik számára.MEDENCESZÍN

UV SUGÁRZÁS ÁLLÓ MEDENCEHÁZ

A mylineSpa jakuzzi burkolat fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel.
Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát, szépségét és nem utolsósorban, az évenkénti újrapácolás sem jelent többé gondot.

UV SUGÁRZÁS ÁLLÓ MEDENCEHÁZ

SZIGETELÉS

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A mylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. Bizonyára Ön is hallott már ijesztő történeteket a medencék fűtési költségeiről, pedig a medence megfelelő kiválasztásával energiát és pénzt takaríthat meg. Sok medencegyártó hajlamos csak egyrétegű befúvós habszigetelést használni, mely esetben a medencetest és –ház közötti teljes teret a környezetre is ártalmas habbal töltik fel. Egy másik jellemző hiba, hogy az értékes medencegépészetet is túl messzire – a medenceházon kívülre – helyezik. Az ilyen rendszerekből valóban értékes energiamennyiség illan el a szabadba, mely nem kedvező az Ön pénztárcájának, és a környezetvédelmet sem támogatja. A mylineSpa szigetelése ebből a szempontból teljes körű megoldást nyújt erre a helyzetre. A medenceházat belülről egy vastag szigetelőréteggel fedjük le a padlón és az oldalfalakon is, melyre hővisszaverő fólia kerül, a medencehéjat pedig körülbelül egy cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuterán habbal vonjuk be, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A szivattyúkból és a fűtőberendezésekből származó hőt a fólia visszaveri a medenceházon belül, miközben fűti a medence burkolatát és a vizet. Ez az egyedülálló és minőségi szigeteléstípus minden mylineSpa medencét rendkívül energiatakarékossá tesz, mellyel rengeteg pénzt takarít meg, ráadásul medencéjét környezetbarát módon üzemeltetheti.

 Szigetelés A mylineSpa medence hőtérképes vizsgálata során kiváló eredményeket ért el, A képen látható medencébenlévő víz hőmérséklete 35°C, a külső borítás és a thermotető csupán 4°C. A külső hőmérséklet -5°C.

ÚJ INNOVÁCIÓ! Polyfoam szigetelés a medence oldalburkolatán és padlózatán.
Előnyei: Energiatakarékos, Kiváló hő és hangszigetelő, Freonmentes technológia, Nem allergén, penészálló, Tiszta, szagtalan anyag, nincs kipárolgás, Nincs páralecsapodás, Nincs baktériális fertőzés veszély, Rugalmas, könnyű

Szigetelés
TARTÓSSÁG
Tartósság

VÁKUUMFORMÁZOTT ABS AKRIL PADLÓZAT

A jó alapozás – csakúgy mint bármely ingatlan építésekor – a medence szerkezeténél is fontos, amit vásárlóink is joggal várnak el egy ilyen mértékű beruházás esetén. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS akrilt használja fel medencéje alapjául, mely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a külső káros tényezőktől. A medencékhez való tökéletes illeszkedés érdekében az alapul szolgáló medence padlót is saját gyártásban, vákuumformázó berendezésünk segítségével készítjük Önnek. 

IDŐJÁRÁSÁLLÓ MŰANYAG MEDENCEHÁZ

A medencék fautánzatú, UV-álló műanyag oldalburkolattal rendelhetők. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát, ráadásul egy vizes törlőkendővel egyszerűen gondoskodhat a burkolat tisztaságáról és igényes kinézetéről.

VEZÉRLÉS

Medencéinket új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő amerikai vezérlőrendszerrel szereljük, mellyel tökéletesen szabályozhatja a fürdőzési élményt. A vezérlőpult könnyen használható, a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagynia a meleg vizet.

A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.
Vezérlés|

A SmartPhone™ alkalmazás vadonatúj fejlesztés masszázsmedencéinkhez. Azonnali hozzáférés és irányítás távolról. Bárhol, bármikor hozzáférhet jakuzzija vezérléséhez, így az otthoni WiFi rendszerre csatlakoztatott medencén beállíthatja a víz hőmérsékletét, a keringetést vagy akár ellenőrizheti a medence aktuális állapotát. IRÁNYÍTSD NYARALÓDBAN LÉVŐ MEDENCÉDET AKÁR OTTHONRÓL, VAGY ÚTKÖZBEN! AZ ÚJ SmartPhone™ alkalmazás már nemcsak IPhone-nal, hanem Android rendszerű telefonnal is működtethető. (Venus, Saturn)

VEZÉRLÉS
VÍZSZŰRÉS
Vízszűrés

Medencéinknél használt ózongenerátor mellett biztos lehet abban, hogy a rendszer víztisztító eljárása megöli a vízben a legtöbb baktériumot, kórokozót, algát, és gombát. A medencék többfokozatú szűrő- és víztisztító rendszere szennyeződéstől mentes, vegyileg tiszta vizet biztosít, mindeközben lényegesen kevesebb vegyszert használ fel, mint a piacon található többi termék. A rendszer számos előnye mellett biztos lehet abban, hogy a jakuzzi olyan vizet használ, amely nem károsítja a bőrt, a hajat és a fürdőruhát sem. Az ózon természetes fertőtlenítőszerként gondoskodik a fürdővíz és a csőrendszer tisztaságáról, emellett ránctalanító, bőrfeszesítő hatással is rendelkezik.

A medencéket olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szereljük, amelyek a hasonló termékekhez képest tisztább vizet eredményeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szűrőn való szaporodását és antibakteriális akrilunk segítségével Ön tökéletes tisztaságú vízben fürödhet. A szűrőbetét hatékonyan elpusztítja vagy hatástalanítja az ártalmas mikrobákat, ezzel terméke élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

VÍZSZŰRÉS
SPECIÁLIS ÜLŐHELYEK
Speciális ülőhelyek

mySEAT™ - Neked&Neki

LEGÚJABB INNOVÁCIÓ! A mySEAT™ fekvőhellyel tervezőink kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonómikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vásárlóinknak egyaránt.

myJETS™ - Nyak- és vállmasszázs fúvókák 

A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít. Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül. A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezést terveztünk, hogy optimális masszázsélményt nyújtson. A masszázsfúvókákat úgy terveztük, hogy optimális hidromasszázs élményt nyújtsanak minden helyzetben. Az egyes fúvókatípusokat gondosan választottuk ki a különböző medencékhez, az ülésenként eltérő, egyedi hidromasszázs érdekében.
Nyak- és vállmasszázs fúvókák
Nyak- és vállmasszázs fúvókák

myHip™ fúvókák

Professzionális derék- és csipőmasszázs fúvókák, melyek a csípőtájékon felhalmozódott zsírsejtek eltűntetésében segítenek. Ezeket a fúvókákat főként hölgyek részére fejlesztettük ki, de kiválóan alkalmas sportolók, atléták és mindazok számára, akik tökéletes testmasszázsra vágynak.

Partnerkereső - Kapcsolat - Mylinespa